U-SIM4G Pro II otključavanje SIM nano SIM karticu kompatibilnost za iOS 12 iPhone XS Max

U-SIM4G Pro II otključavanje SIM nano SIM karticu kompatibilnost za iOS 12 iPhone XS Max

U-SIM4G Pro II otključavanje SIM nano SIM karticu kompatibilnost za iOS 12 iPhone XS Max

  • kn10.56

    kn25.12

Lice:

Ako je vaš iphone dobio deblokirati već, jednostavno ne mijenjajte mobile sim / reset no /no update by iturns, možete ažurirati iOS na bežičnom mrežom, i dalje ćete deblokirati.

Povežite otključati izravno, pokušajte staviti mobile sim karticu i turbo sim u iphone otključati vaš iphone prvo,ako ne otključavanje, pokušajte udapte iccid broj, onda.

Kako instalirati turbo sim, molimo vas, idite na youtube-u za pretraživanje : idealna sim kartica, ne prečvrsto, izbjegavajte oštećenja.

Specifikacija:

Naziv proizvoda: SIM kartica

Ažuriranje kod ICCID na 10/9/2018 : 89014104279202595682

NAPOMENA: vrijeme od vremena na vrijeme, Apple može mijenjati ICCID bez prethodne najave. To je izvan naše kontrole. U slučaju da Apple mijenja ICCID, ako niste aktivirali svoj telefon do promjene, onda ćete morati čekati dok novi ICCID će biti objavljen za ovaj čip za rad. Možete ažurirati čip u bilo koje vrijeme kroz svoj iPhone, kada je novi ICCID objavljen mogućnost ručno programirati čip može biti dostupna.

Način Ažuriranja:

1, unesite turbo sim i rulja u telefon i čekajte dok se gornji lijevi kut neće pokazati "nema usluge" ,ocijedite home gumb make hitne poziv i nazovite broj *5005*7672*5858#, unesite novi broj ICCID: 89014104279202595682, kliknite na gumb Pošalji..Odaberite "Način rada Pokretanje", Kliknite na "Prihvati"

2 isključite i ponovno pokrenuti iPhone ili "direktno izvucite karticu i stavite ga natrag", pritisnite tipku home, a ona održat će se zaslon za aktivaciju, otključati gotovo!!

3, molim vas, imajte na umu, ne ažurirajte prije bilo najnovijoj verziji iOS, prije nego što smo to potvrdili. Ne mijenjajte svoj mobilni sim karticu ili izgubiti svoj iphone ili ažurirati IOS na računalu nakon što ste uspješno otključati, tako da možete držati iphone je otključan za sve vrijeme, čak i apple blokirati način za otključavanje.

Radi sa svim najnovijim iPhone sa iOS 12 Iphone XS Max

Proizvod otpremnica:

1 X SIM kartica

OBAVIJEST:

Sve slike i opisi su isključivo za ilustraciju svrhe. Tehničke karakteristike proizvoda, funkcija i izgled se mogu razlikovati od stvarnog korištenja. Odstupanje boje ovisi o stvarnoj konfiguraciji sustava i male razlike u veličini dozvoljeno zbog ručnog mjerenja. Preporučujemo Vam da se obratite u odjel prodaje za precizne ponude, ako je to potrebno.

Tagovi: SIM kartice, mobilnih telefona, Mobilni Telefoni I Telekomunikacije, Jeftini SIM kartice za mobilne telefone, Kvalitetne Mobilne Telefone I Telekomunikacije, SIM kartice, mobilnih telefona.


  • Podrijetlo: CN (porijeklo)
  • Broj Modela: SIM kartica
Vhash Jerk 2020-09-30

I mst first discover how to activate it.

Qsadfafr 2021-01-02

I did not receive the product because it did not reach my country

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good